LOADING

Type to search

8 κρούσματα κορωνοϊού σε πιτσαρία της Κορίνθου

Κορινθία

8 κρούσματα κορωνοϊού σε πιτσαρία της Κορίνθου

Share

Οπως δείχνουν τα πράγματα οδεύουμε ολοταχώς προς το «βαθύ κόκκινο» στην Κορινθία. Αύξηση κρουσμάτων παρατηρείται τις τελευταίες μέρες και μεγάλη διασπορά στα σχολεία. Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε στην περιοχή μας 54 νέα κρούσματα της νόσου covid-19.
Γνωστή πιτσαρία στην Κόρινθο έκλεισε λόγω κορονοϊού, πριν 3 μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr. Πρόκειται για το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας PIZZA FAN.
Σε επικοινωνία μας με τον κ. Λάζο Δημήτρη,Δ/ντής της εταιρείας που εδρεύει στην Αθήνα, δήλωσε
Το κατάστημά μας στην Κόρινθο παρέμεινε κλειστό Σάββατο-Κυριακή και Δευτέρα μόλις επιβεβαιώθηκε θετικός ένας εργαζόμενός μας. Ακολουθήθηκαν όλα όσα προβλεπονται από το  ΕΟΔΥ και τηρήθηκαν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια τεστ σε όλους τους εργαζόμενους.
Οσοι βρέθηκαν θετικοί, οι οποίοι είναι οκτώ (8) στο σύνολο, τέθηκαν σε καραντίνα.
Το κατάστημα απολυμάνθηκε δύο φορές στο διάστημα που ήταν κλειστό. Ανοίγει σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου και πάλι τις πύλες του, με νέο προσωπικό από άλλα καταστήματα της εταιρείας μας που κλήθηκαν να συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους.
Η εταιρεία μας με αίσθημα ευθύνηςτηρεί τις διαδικασίες που έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε. Δεν ρισκάρουμε, έχουμε 3.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα και πάνω απ΄όλα μας ενδιαφέρει η υγεία τους.
Πηγή: loutrakiblog.gr