LOADING

Type to search

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την Ε.Ε. της ΠΕΔ για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Πολιτική

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την Ε.Ε. της ΠΕΔ για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Share


Συνάντηση μιας ώρας, με αντικείμενο την επιδίωξη συνεννόησης για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. – Αναπτυξιακή είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, με την Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, από την πλευρά της περιφερειακής Αρχής μετείχαν, εκτός του περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά -όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει- θεωρεί ότι “δεν υπάρχει ευθύνη για τους εκπροσώπους της ΠΕΔ στο Δ.Σ. της ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν εγερθεί από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την έκθεση των ορκωτών λογιστών”.

Από την πλευρά της ΠΕΔ συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Ε.Ε. Δημήτρης Καμπόσος Δημήτριος δήμαρχος Αργους – Μυκηνών, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Βασιλόπουλος δήμαρχος Καλαμάτας, ο γραμματέας Στάθης Κούλης δήμαρχος Γορτυνίας και τα μέλη Βαγγέλης Βαλιώτης δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης και Δημήτρης Βόσνος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης.

Στην σημερινή συνάντηση συμφωνήθηκε, επίσης, να υπάρχει συνεχής επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση και την σχέση μεταξύ των δύο βαθμών της.