LOADING

Type to search

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση

Επικαιρότητα

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από επιχείρηση

Share

Περιείχε το ποσό των 1.000 ευρώ – «Άρπαξαν» κοσμήματα από κατάστημα στην Κω.

Παρόλο που ξήλωσαν το καταγραφικό μηχάνημα από την επιχείρηση που διέρρηξαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, οι τρεις δράστες άφησαν αρκετά ίχνη πίσω τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν άμεσα δυο από αυτούς.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι διαρρήκτες παραβίασαν την είσοδο της επιχείρησης και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 1.000 ευρώ και ένα μπλοκ επιταγών. Αφού έκλεψαν και το καταγραφικό που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες ασφαλείας, άρπαξαν και διάφορα είδη άμεσης κατανάλωσης και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο πλαίσιο της έρευνας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και οι τρεις Έλληνες ταυτοποιήθηκαν. Δύο από αυτούς συνελήφθησαν την Παρασκευή, στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Τρεις αλλοδαπές έκλεψαν κοσμήματα από μαγαζί στην Κω

Επί δυο συνεχείς ημέρες, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, επισκέπτονταν ένα κοσμηματοπωλείο στην Κω τρεις αλλοδαπές δήθεν για να ψωνίσουν, αλλά απασχόλησαν την ιδιοκτήτρια και κατάφεραν να κλέψουν συνολικά τρία ασημένια δακτυλίδια.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που εντόπισαν την Πέμπτη δύο από τις δράστιδες και βρήκαν στην κατοχή τους ένα από τα κλεμμένα δαχτυλίδια, το οποίο κατασχέθηκε. Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ η συνεργός τους αναζητείται για να βρεθούν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία.

Πηγή :https://www.protothema.gr/greece/article/1097126/mutilini-sikosan-hrimatokivotio-apo-epiheirisi/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1eOVYcrWdY_faqE_9d7AyxvGrJy4vwOjNuYZzGLKgFyvHJ2kITmH4P5GE#Echobox=1613843711