Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Πολιτική

500 rapid test προς το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας

Μοιραστείτε


Στην παράδοση 500
rapid test προς το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου προέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, στο πλαίσιο της ενίσχυσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των δημόσιων δομών υγείας στον αγώνα που δίνουν για την αποτροπή της διάδοσης της covid-19.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε το αμέριστο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα για τους μαχόμενους στην πρώτη γραμμή αμύνης γιατρούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αναφερόμενος και στην δική του πολυετή θητεία στο ΤΕΠ του Γ.Ν. Κορίνθου.

Όπως σημείωσε ο κ. Γκιολής, προς τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Καρπούζη, την διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Βασιλική Κολιού και την υπεύθυνη του Τμήματος Λοιμώξεων κα Αφροδίτη Καρρά, η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει ενεργά το νοσηλευτικό ίδρυμα της κορινθιακής πρωτεύουσας, προσθέτοντας ότι μέσω του ΠΕΠ 2014 – 2020 θα ενισχυθούν με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό πολλά τμήματά του – μεταξύ των οποίων το Καρδιολογικό, το Νεφρολογικό, η Παθολογική, το Τμήμα Επειγόντων και τα χειρουργεία.