LOADING

Type to search

Πάτρα: Συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του ατόμου που δολοφόνησε τον Μάριο Μετάϊ

Επικαιρότητα

Πάτρα: Συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του ατόμου που δολοφόνησε τον Μάριο Μετάϊ

Share


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη το ένα από τα δύο άτομα τα οποία εμπλέκονται στη δολοφονία του 27χρονου Μάριου  Μετάϊ χθες το απόγευμα στον κόμβο Κουρτέση.

Πρόκειται για  άνδρα αλβανικής καταγωγής ο οποίος φέρεται ότι προέτρεψε το δράστη να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους .

Σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές,  μετά τις καταθέσεις όσων έχουν προσαχθεί η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει το Πώς ακριβώς έγινε το αιματηρό περιστατικό . Στην υπόθεση εμπλέκονται τρία οχήματα δύο εκ των οποίων είναι αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο αδερφός του θύματος . Ο συνολικός αριθμός  των ατόμων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση είναι έξι. Ο καυγάς είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα από το Ζαβλάνι με αφορμή τον ξυλοδαρμό σε άλλη χρονική περίοδο του αδερφού του θύματος. Άρχισε κυνηγητό  μεταξύ των οχημάτων και στο ύψος του κόμβου Κουρτέση το Ford έκλεισε το smart στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος. Το θύμα βγήκε από το όχημα μαζί με αυτό και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες .Καταρχήν έγινε συμπλοκή ενώ ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο  δράστης πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι σύμφωνα με μαρτυρίες μετά από παρότρυνση φίλου του και ο 27χρονος σωριάστηκε στο έδαφος. Τον καταδίωξε ο αδερφός του θύματος αλλά κατόρθωσε να ξεφύγει μαζί με τον συνεπιβάτη . Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες και κατσαβίδια. Όπως προκύπτει από την ανάκριση τα τρία από τα άτομα  δεν είχαν εμπλοκή στο επεισόδια