Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Πελοπόννησος

Πάτρα: Οι ίδιοι ληστές χτύπησαν ξανά μετά από έξι μήνες τα ΕΛΤΑ

Μοιραστείτε

Τους ίδιους νεαρούς που είχαν ληστέψει και στις 2 Ιουλίου το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα, «βλέπουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ως δράστες της χθεσινής ληστείας με λεία περίπου 1.000 ευρώ και κάνουν φύλλο και φτερό τη μηχανή με την οποία διέφυγαν.

Το δίκυκλο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο λίγο πιο μακριά από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Παράλληλα, οι αστυνομικοί μελετούν τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη και κουκούλες μέσα από αυτά για να μην αναγνωρίζονται.

Οι υπάλληλοι έπαθαν σοκ στις 9 χθες το πρωί, όταν εισέβαλαν οι δύο ένοπλοι και τους υποχρέωσαν με την απειλή όπλων να μείνουν ακίνητοι. Στη συνέχεια, πήδηξαν στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια τους, άρπαξαν με αστραπιαίες κινήσεις τα χρήματα και αμέσως βγήκαν από το ταχυδρομείο, ανέβηκαν στη μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν η μηχανή είναι κλεμμένη. Πάντως, ο τρόπος διαφυγής θυμίζει έντονα τη ληστεία που έγινε στο ίδιο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ το καλοκαίρι. Και τότε, δυο άνδρες νεαρής ηλικίας με κράνη είχαν αρπάξει με τον ίδιο τρόπο περίπου 2.700 ευρώ και είχαν διαφύγει με μηχανάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Πηγή: protothema.gr