LOADING

Type to search

Ένα γκολ αλληλεγγύης και προσφοράς από το Δ.Σ του Πανκαμαριακού(video)

Αθλητικά

Ένα γκολ αλληλεγγύης και προσφοράς από το Δ.Σ του Πανκαμαριακού(video)

Share

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΥ επισκέφτηκε το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου τα γραφεία του Σωματείου Αλληλεγγύης και Προσφοράς Ξυλοκάστρου και παρέδωσε κάποια τρόφιμα και κάποια ρούχα. Με την ευκαιρία της επίσκεψης συνομιλήσαμε με τις εθελόντριες, κυρία Αδάμ και κυρία Τσάιμα και αφού μας είπαν τις δράσεις τους και το πολύ σημαντικό έργο, τους είπαμε σαν ομάδα ότι θα είμαστε δίπλα στο Σωματείο σε ό,τι και όποτε μας ζητηθεί και όχι μόνο τις γιορτές.

Ένα πακέτο μακαρόνια, ένα πακέτο ρύζι, ζάχαρη, καφές, αλεύρι και γάλα είναι πράγματα που όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις γιορτές και ας το καθιερώσουμε. Ας γίνει η προσφορά και η αλληλεγγύη το φάρμακο της αγάπης.

Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία και συλλόγους της περιοχής να βοηθήσουν το Σωματείο Αλληλεγγύης και Προσφοράς Ξυλοκάστρου και όλοι μαζί να βάλουμε ΓΚΟΛ στον αγώνα για την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε πολύ την Κυρία Αδάμ και την κυρία Τσάιμα για τη φιλοξενία τους στον χώρο και για το έργο τους. και όπως λένε σαν ευχή: “Μακάρι να πάψουμε να είμαστε απαραίτητοι/ες, μακάρι να πάψει να υπάρχει ανάγκη για αλληλεγγύη.”

#ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ #support_your_local_team #solidarity #αλληλεγγυη