LOADING

Type to search

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Γ.Ν. Κορίνθου

Πελοπόννησος

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Γ.Ν. Κορίνθου

Share

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή, οι οποίοι -όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται- “εξακολουθητικά ενισχύουν το έργο του Νοσοκομείου µας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του προσωπικού του και τον διαρκή αγώνα του”.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Ν. Κορίνθου αναφέρονται τα εξής:

“Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της, προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα που µετά απὀ σχετική απόφασή του, χθες, παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο µας, παρουσία του κ. Αναστάσιου Γκιολή αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας και του κ. Βασιλείου Διαμαντόπουλου Γενικού Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου, 2 φορητοί αναλυτές αερίων αίματος και ηλεκτρολυτών, για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών της covid-19 και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ενίσχυσης του Νασοκομείου µας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Π. Νίκας και ο κ. Α. Γκιολής, εξακολουθητικά ενισχύουν το έργο του Νοσοκομείου µας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του προσωπικού του και τον διαρκή αγώνα του”