Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Πολιτική

2η Συνάντηση υπό τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ν. Ταγαρά για την διώρυγα του Ισθμού

Μοιραστείτε


Στα γραφεία της Διώρυγας Κορίνθου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας – κο Νίκο Ταγαρά, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κου Αναστάσιου Γκιολή, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κα Αθηνά Κόρκα-Κώνστα και κο Χάρη Βυτινιώτη, του Δήμαρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων- κο Γιώργο Γκιώνη, του Δημάρχου Κορινθίων -κο Βασίλη Νανόπουλο, του Δρ. Ευθύμη Λέκκα -Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών -Πρόεδρο ΟΑΣΠ, του Διευθύνοντα Συμβούλου ΑΕΔΙΚ κο Βασίλη Ανδρικόπουλο, του Γενικού Διευθυντή ΑΕΔΙΚ κο Γιώργο Ζουγλή και στελέχη των παραπάνω φορέων.

Τα κυρίως θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την ασφάλεια – ευστάθεια των πρανών, την συντήρηση-επισκευή των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, τον καθαρισμό του ευρύτερου χώρου της Διώρυγας και, την ανάδειξη και αξιοποίηση της.

Η συνάντηση θα πραγματοποιείται  σε μηνιαία βάση στα γραφεία της διώρυγας, ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξη και επίλυση των ζητημάτων.