LOADING

Type to search

I.Κασίμη:Κάθε μέρα θα δίνουμε την μεγάλη μάχη για τους πολίτες, την Πελοπόννησο και την Κορινθία μας

Πολιτική

I.Κασίμη:Κάθε μέρα θα δίνουμε την μεγάλη μάχη για τους πολίτες, την Πελοπόννησο και την Κορινθία μας

Share


Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα η επιλογή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα, να με ορίσει ειδικό σύμβουλο, για τη συνεπικουρία του έργου του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Γραφείου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Προσωπικά αποδέχθηκα και το βάρος και την ευθύνη της θέσης αυτής, με βαθειά πίστη ότι θα συνδράμω με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχει στο έργο του τόσο ο κ. Νίκας όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.
Αποτελεί χρέος τιμής η με κάθε τρόπο και μέσο στήριξη της Κορινθίας και των Κορινθίων πολιτών στην πιο δύσκολη στιγμή των τελευταίων δεκαετιών.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ.Νίκα για την εμπιστοσύνη του και να δεσμευθώ ότι θα αφιερωθώ, στην παραγωγή έργου, στην επίλυση των μεγάλων θεμάτων που ταλανίζουν την κοινωνία και μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Γκιολή καθώς και με τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κύριο Βυτινιώτη και κυρία Κόρκα, να δημιουργήσουμε συνθήκες πραγματικής και βιώσιμης ανάπτυξης για την Κορινθία.
Θεωρώ ότι οι συμπατριώτες μας γνωρίζουν ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοικτή για όλους χωρίς καμία εξαίρεση ή αποκλεισμό.
Την κρίσιμη αυτή περίοδο κρινόμαστε όλοι αυστηρά από τους πολίτες που έχουν υποστεί τα πάνδεινα.
Δεν περισσεύει κανένας και όλοι μαζί κάθε μέρα θα δίνουμε την μεγάλη μάχη για τους πολίτες, την Πελοπόννησο και την Κορινθία μας.
Εύχομαι να μπορώ να φανώ χρήσιμη σε όποιον συμπολίτη μου, χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο την συνδρομή μου.
Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε.
Σας ευχαριστώ όλους
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ
Ειδικός Σύμβουλος