LOADING

Type to search

Οι αθλήτριες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κάνουν “ΜΠΛΟΚ ΣΤΗ ΒΙΑ” κατά των Γυναικών

Αθλητικά

Οι αθλήτριες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κάνουν “ΜΠΛΟΚ ΣΤΗ ΒΙΑ” κατά των Γυναικών

Share

Οι αθλήτριες του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κάνουν “ΜΠΛΟΚ ΣΤΗ ΒΙΑ” κατά των Γυναικών! Ένα ηχηρό μήνυμα και μια εξαιρετική δράση από τις δυναμικές αθλήτριες της Κορινθιακής ομάδας.
25 Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών!!!!!

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε σιωπηλές.
Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε την βία.

Ο Δήμος Κορινθίων δυνατότητα στις γυναίκες, που έχουν υποστεί βία, να επικοινωνήσουν για βοήθεια.
👉 Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο:
Εθνικής Ανεξαρτησίας 58 -Ισόγειο (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8πμ-4μμ)
Τηλ.: 27410 74670 / E-mail: skgyndk@otenet.gr

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας Δήμου Κορινθίων, το οποίο αποτελεί μέρος του δικτύου υποστηρικτικών δομών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών της Γ.Γ.Ι.Φ. και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΠΕΠ Πελοπόννησος 2014-2020.

✔ Το Κέντρο απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν υποστεί/υφίστανται βία σε όλες τις μορφές ή/και πολλαπλές διακρίσεις (π.χ. μετανάστριες, πρόσφυγες, μονογονείς, ΑμΕΑ, άνεργες κ.λπ.) παρέχοντας δωρεάν ενημέρωση και εξειδικευμένη πληροφόρηση, ψυχοκοινωνική στήριξη (με την οπτική του φύλου), εργασιακή συμβουλευτική, νομική συμβουλευτική/πληροφόρηση για τα δικαιώματα των γυναικών, συνεργασία με άλλες υπηρεσίες και παραπομπή των γυναικών σε ξενώνες, κ.ά., οι οποίες καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής διαδικασίας.

#Μπλοκ_στη_βία #ΑΣΠ_ΚΟΡΙΝΘΟΣ #stop_violence_against_women #aspkorinthos #Κωνσταντίνα_Αλατζάκη #Νάντια_Παναγοπούλου #Ζαχαρούλα_Γιαννέλου #Πηνελόπη_Νώτη #Μαρία_Μιχαλά #Λίνα_Κατσή #Καλλιόπη_Νακοπούλου #Φωτεινή_Μπίσκου #Αλεξάνδρα_Καραβοκύρη #Μαριάννα_Κεχρολόγου #Νεκατρία_Καραντζή #Μαρία_Βικτωράτου #Μαριάνα_Μαργαρίτη #ΔήμοςΚορινθίων #Κόρινθος #VisitKorinthos #WeLoveCorinth #Corinth