LOADING

Type to search

Θρίλερ με τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες – Βασικός ύποπτος 22χρονος γιος καθηγητή Πανεπιστημίου

Επικαιρότητα

Θρίλερ με τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες – Βασικός ύποπτος 22χρονος γιος καθηγητή Πανεπιστημίου

Share

Να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του 26χρονου στις Σπέτσες επιχειρούν τις τελευταίες ώρες οι Αρχές.

Φερόμενος ως δράστης είναι ένας 22χρονος, γιος καθηγητή Πανεπιστημίου. Ο 22χρονος μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με τον 26χρονο φέρεται να κατάφερε εναντίον του μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, οι οποίες έκαναν τον νεαρό να χάσει τη ζωή του λίγες ώρες αργότερα. Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος βρέθηκε το Σάββατο (21/11) αιμόφυρτος δίπλα στη μοτοσικλέτα του στην πίσω πλευρά του νησιού και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι τα τραύματά του προήλθαν από τροχαίο, ωστόσο αργότερα ο ιατροδικαστής εξετάζοντας τη σορό του εντόπισε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, ο 22χρονος διατηρεί μπαρ στις Σπέτσες, ενώ ο 26χρονος εργαζόταν σε συνεργείο μοτοσικλετών.

Δολοφονία στις Σπέτσες: Το θύμα γνώριζε τον φερόμενο δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Ομως το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχαν διαφορές, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Το βράδυ του Σαββάτου συναντήθηκαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 22χρονου. Κάποια στιγμή οι δύο νεαροί άρχισαν να λογομαχούν και η κατάσταση ξέφυγε.

Ο 22χρονος άρχισε να κυνηγά κρατώντας ένα πιστόλι τον 26χρονο και όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μόλις έγινε αντιληπτός, στο σημείο μετέβησαν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές, ενός ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού, οπού και λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα. Από την άλλη, η κηδεία του άτυχου 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψη του κατηγορουμένου για τη δολοφονία στις Σπέτσες ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν μια καραμπίνα τύπου replica, ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, ένα στιλέτο 8 εκατοστών καθώς και ένα πιστόλι.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/thriler-me-ti-dolofonia-26hronoy-stis-spetses