LOADING

Type to search

Ναύπακτος: Στο εισαγγελέα ο 34χρονος που έκανε σεξουαλικές προτάσεις σε ανήλικη μέσω facebook

Επικαιρότητα

Ναύπακτος: Στο εισαγγελέα ο 34χρονος που έκανε σεξουαλικές προτάσεις σε ανήλικη μέσω facebook

Share


Εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 34χρονος που προσέγγισε ανήλικη μέσω διαδικτύου και κατηγορείται, ότι της έκανε σεξουαλικές προτάσεις.

Αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και πιο συγκεκριμένα στο οικογενειακό περιβάλλον μιας 14χρονης, προκάλεσε περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο, ένας 34χρονος Έλληνας προσέγγισε το κορίτσι μέσω του προφίλ της σε κοινωνικό δίκτυο και της έστελνε γυμνές του φωτογραφίες,κάνοντάς της σεξουαλικές προτάσεις. Η οικογένεια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και μετά από ταχύτατες ενέργειες και συνεργασία των αστυνομικών του Τμήματος Ναυπάκτου με συναδέλφους τους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο δράστης εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Αμέσως οι αστυνομικοί συνέταξαν δικογραφία σε βάρος του, με τις κατηγορίες της πορνογραφίας μέσω διαδικτύου και προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία και διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή : https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/patra/naypaktos-sto-eisaggelea-o-34chronos-poy-ekane-sexoyalikes-protaseis-se-aniliki-meso-facebook/