LOADING

Type to search

Το πολιτιστικό μας σπίτι, ο νέος χώρος του Συλλόγου μας, του ΜΟΥΣΙΚΟΎ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟΥ *Ο ΑΥΛΟΣ*

Κορινθία

Το πολιτιστικό μας σπίτι, ο νέος χώρος του Συλλόγου μας, του ΜΟΥΣΙΚΟΎ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟΥ *Ο ΑΥΛΟΣ*

Share


Το πολιτιστικό μας σπίτι, ο νέος χώρος του Συλλόγου μας, του ΜΟΥΣΙΚΟΎ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟΥ *Ο ΑΥΛΟΣ*, “πλέον είναι γεγονός. Σήμερα με την ευλογία του Κυρίου και των ιερέων μας, έγιναν τα εγκαίνια με τον αγιασμό μας.. Την λιτή μας εκδήλωση, (λόγω του κορωνοιου, περιοριστηκαμε στο κάλεσμα πολλών φίλων του ΑΥΛΟΥ), τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Βουλευτής Κορινθίας ΣΎΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός , οι αντιπερ/ρχες μας Αναστάσιος Γκιολής και Αθηνά Κόρκα, ο Δήμαρχος Ξυλοκαστρου Ευρωστινης Βλασης Τσιώτος, οι αντιδήμαρχοι Ελίνα Μενούνου , Tasos Lontos , Spyros Apostolopoulos, ο Πρ. του Δημ. Συμβουλιου Νίκος Λάσκος, η ανεξάρτητη Δημ. Σύμβουλος Γιόλα Μαστέλλου Βασιλάκη, η πρ. του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλόκαστρου Anastasia Lampou , ο νέος μας μαέστρος Δημήτρης Γαζής , παλαιοί και νέοι χορωδοι, που με αγάπη και προσμονη για το ξεκίνημα της χορωδιακης μας χρονιάς, στο νέο μας σπίτι, βρέθηκαν στην εκδήλωση. Η τελετή του αγιασμού έγινε στον εσωτερικό μας χώρο, ενώ οι χαιρετισμοί έγιναν στον εξωτερικό περίβολο της νεας μας Σχολής, όπου ακολούθησε κέρασμα, όλα φτιαγμένα από τα χέρια των γυναικών της χορωδίας μας, σε όσους μας τίμησαν και μας ευχήθηκαν.
Ευχετήρια επιστολή, η οποία θα αναρτηθεί σε άλλη στήλη, απέστειλε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Χρίστος Δήμας , μια και λόγω ανηλειμμενων υποχρεώσεων του, αδυνατούσε να είναι κοντά μας. Όλοι τηρήσαμε αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας.
Ευχαριστω θερμά ως πρόεδρος του ΑΥΛΟΥ όλους όσοι τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση μας, ευχαριστούμε την Δημ. Αρχή και τον Δήμαρχο Βλ. Τσιωτο, για την βοήθεια στο να υλοποιηθεί το όνειρο μας και να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι, μετά από 26 χρόνια χορωδιακης ζωής και 40 χρόνια του Συλλόγου.Ευχαριστω τον συνεργάτη και καλό φιλο Tassos Mitsopoulos που προσφέρθηκε να καλύψει live μέσα από το διαδικτυακό του κανάλι την εκδήλωση μας, το Super FM για τη χορηγία επικοινωνίας, τον ηχολήπτη Γιώργο Γκιολη, καθώς και όλους τους χορηγούς μας που πάντα βρίσκονται δίπλα μας σε ότι και αν κάνουμε..
Ευχή μας να επιστρέψουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς.Σκοπος μας να υπηρετήσουμε με πολύ περισσότερη αγάπη, πίστη, επιμονή και υπομονή αυτό που χρόνια τώρα ξέρουμε να κάνουμε καλά. Αυτήν την τέχνη που εκφράζει το ανέκφραστο. Το τραγούδι και τη μουσική. Γιατί είναι η τέχνη των τεχνών.
*Η ΤΈΧΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΎ ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ *
είχε πει ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις, γιατί το τραγούδι μας ενώνει μέσα σε ένα μύθο κοινό.
Σας ευχαριστούμε θερμά…