LOADING

Type to search

Διαδικτυακή «μάχη» και καταγγελίες για την κατάσταση που έχει επέλθει η κοινότητα του Άσσου (φωτογραφίες)

Κορινθία

Διαδικτυακή «μάχη» και καταγγελίες για την κατάσταση που έχει επέλθει η κοινότητα του Άσσου (φωτογραφίες)

Share

«Φωτιά»έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική κοινότητα του Άσσου.Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες και μέρος από την ανάρτηση του κατοίκου της περιοχής αλλά και του προέδρου της τοπικής κοινότητας.


Κάτοικος κοινότητας Άσσου
(ανάρτηση στο διαδύκτιο):Αυτος ειναι ενας απο τους δυο κεντρικος δρομους του Ασσου που οδηγει στην παραλια…(πολυτεχνειου)..το σκουπιδαριο και η βρωμια αυτη εξω απο τα σπιτια μας, που ειναι σε μονιμη βαση πλεον, ειναι αποτελεσμα των καινουριων μεγαλων αναποτελεσματικων Δημων…….

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος:Αμέτρητες οι φορές επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό το χάλι αλλά δεν είναι μόνο εκεί φίλε Δημήτρη όλος ο Άσσος έτσι είναι. Ας τα δεί η αρμόδια υπηρεσία ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος
Εδώ και ένα χρόνο περιμένουμε κάδους καινούργιους αλλά απ’ την ενημέρωση που έχω μόνο με εντολή Δημάρχου θα έρθουν……..Αναμένουμε να φιλοξενήσουμε με χαρα τις απαντήσεις από τους αρμόδιους.