LOADING

Type to search

Λουτράκι: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με ΙΧ

Κορινθία

Λουτράκι: Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με ΙΧ

Share


Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκε ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με ΙΧ ακριβώς έξω από το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, στις 3:15 τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Αυγούστου…

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο περίπου 60 ετών οδηγός της μηχανής, οδηγούσε μεθυσμένος και με μεγάλη ταχύτητα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, όταν παραβίασε το Stop που βρίσκεται στη διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη.

Από την οδό Κολοκοτρώνη, ερχόταν ένα μαύρο Toyota, στο τιμόνι του οποίου καθόταν ένα παιδί 20 ετών περίπου. Για καλή του τύχη, λειτούργησε σαν έμπειρος οδηγός. Προσπάθησε να αποφύγει το μηχανάκι και έστριψε το τιμόνι προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο, αφού χτύπησε με την αριστερή του πλευρά ελαφρώς το μηχανάκι, να πέσει στο φράχτη του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου.

 

Τόσο ο οδηγός της μηχανής, όσο και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο μαύρο Toyota, δεν έπαθαν το παραμικρό. Μάλιστα, ο οδηγός της μηχανής ζητούσε από τους αυτόπτες μάρτυρες να μην καλέσουν την Αστυνομία, συνειδητοποιώντας (έστω και αργά) ότι ήταν μεθυσμένος!

 

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

 

 

Πηγή : https://www.loutraki365.gr/blog/post/metamesonyhtio-trohaio-sto-loytraki-apo-thayma-sothike-odigos-mihanis-eikones?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook