LOADING

Type to search

11 συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Πελοπόννησος

11 συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Share

Συνολικά 11 άτομα συνελήφθησαν για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς το Σάββατο και την Κυριακή στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα.

Πρόκειται κυρίως για Σύρους, ενώ οι συλλήψεις έγιναν σε 6 διαφορετικές περιπτώσεις, για διαφορετικούς κάθε φορά προορισμούς.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν δύο 22χρονοι Σύροι, και συγκεκριμένα ένας άντρας και μία γυναίκα, που πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο για το Μπέργκαμο της Ιταλίας επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ιταλικά διαβατήρια. Το ίδιο απόγευμα συνελήφθησαν και δύο γυναίκες επίσης από τη Συρία, ηλικίας 27 χρόνων η μία και 37 χρόνων η άλλη, οι οποίες είχαν εισιτήρια για το Λονδίνο και πλαστά βρετανικά διαβατήρια. Το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν δύο ακόμη Σύριες, 31 και 38 ετών, που σκόπευαν να ταξιδέψουν στο Μιλάνο με πλαστά ιταλικά διαβατήρια. Νωρίτερα το πρωί ένας 19χρονος Σύρος και μία 45χρονη ομοεθνής του συνελήφθησαν με πλαστά βουλγαρικά διαβατήρια πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο για τη Γενεύη της Ελβετίας. Το ίδιο πρωί συνελήφθη και ένας 18χρονος Σύρος με πλαστό αυστριακό διαβατήριο που είχε προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας.

Τέλος, συνελήφθη και ένα ζευγάρι Τούρκων, 35 χρόνων ο άνδρας και 32 χρόνων η γυναίκα, οι οποίοι είχαν μαζί και το 5χρονο παιδί τους και θα ταξίδευαν στην Πολωνία με πλαστές πολωνικές ταυτότητες.

Πηγή: eleftheriaonline.gr