LOADING

Type to search

Το Πρόγραμμα Τουρισμού του «Μαζί» και η εφαρμογή του «εγώ»

Πολιτική

Το Πρόγραμμα Τουρισμού του «Μαζί» και η εφαρμογή του «εγώ»

Share


Ο λόγος για την παράταξη του Τιμολέοντος  Πιέτρη.
Μια παράταξη που προεκλογικά έδειξε δυναμική και αισιοδοξία στο Δήμο Κορινθίων. Μια παράταξη με ξεχωριστά άτομα, νέα ηλικιακά με όρεξη και διάθεση για προσφορά για έναν καλύτερο δήμο. Μια παράταξη που τελικά εξέλεξε μόνο τον επικεφαλής ,και μάλιστα σήμερα τον βλέπουμε στη θέση του Αντιδημάρχου Τουρισμού.

Πάμε λοιπόν να ανατρέξουμε στις προεκλογικές «δεσμεύσεις» σε θέματα Τουρισμού και πολιτισμού και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για τον πρώτο χρόνο Αντιδημαρχίας του κυρίου Πιέτρη.

Σας παραθέτουμε ένα μέρος του προεκλογικού προγράμματος του Τ.Πίετρη.

Για τον Πολιτισμό – Για τον Τουρισμό

Ανακατασκευή Λιμανιού και ανάπτυξη υποδομών για την υποδοχή πλοίων γραμμής εξωτερικού και κρουαζιέρας

Δημιουργία Μαρίνας υψηλών προδιαγραφών για την προσέλκυση θαλαμηγών

Ασκούμε πίεση για κλείσιμο του κέντρου μεταναστών στο πρώην Στρατόπεδο της Κορίνθου

Μετατρέπουμε το Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου και το Αρχαίο Λιμάνι Κεχρεών σε αρχαιολογικά πάρκα

Μεταστέγαση Πανεπιστημίου Κορίνθου σε χώρο άξιο φιλοξενίας ενός Περιφερειακού Πανεπιστημίου, όπου θα βρίσκονται όλα τα ακαδημαϊκά τμήματα και εγκαταστάσεις – εργαστήρια.

Μουσείο Ιστορίας

Ασκούμε πίεση στην κεντρική διοίκηση ώστε να κατασκευαστεί ένα ενός σύγχρονο μουσείο αντιπροσωπευτικού όλων των ιστορικών περιόδων της πόλης μας.

Παρεμβάσεις στις Παραλίες

Διενεργούμε εκτεταμένες παρεμβάσεις (Καθαριότητα, Πρόσβαση σε όλους και ιδιαίτερα σε ΑΜΕΑ, Φωτισμός, Αποδυτήρια κλπ) σε όλες τις μεγάλες παραλίες του Δήμου Κορινθίων προκειμένου να έχουν τις προϋποθέσεις Γαλάζιας Σημαίας και να θεωρούνται οργανωμένες.

Φορέας Visit Corinth

Ιδρύουμε φορέα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Visit Corinth με σκοπό την ολοκληρωμένη και συστηματική προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών στον Δήμο Κορινθίων.

Είσοδοι Πόλης και Χωριών

Επαναδιαμορφώνουμε τις εισόδους της Κορίνθου και όλων των χωριών ώστε να έχουμε διασφάλιση της προσπελασιμότητας καθώς & αισθητική αναβάθμιση με καλύτερο φωτισμό και σήμανση.

Διεκδίκηση μεταφοράς των ορίων του Δήμου Κορινθίων μέχρι τον Ισθμό

Δημοτικό Θέατρο

Αποκλειστική Χρήση ως Δημοτικό Θέατρο & πολυχώρου πολλαπλών εκδηλώσεων του κτιρίου στην Δαμασκηνού για οργάνωση πολιτιστικών και συνεδριακών δρωμένων.

Παραλιακό Μέτωπο

Ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου με δημιουργία ενιαίου παραλιακού άξονα.

Καθιέρωση Εορτών, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεων

Οι γιορτές της πόλης και των χωριών θα διοργανώνονται από πολιτιστικούς και ιδιωτικούς φορείς που ενδιαφέρονται σε θέματα μουσικής, χορού, θεατρικών παραστάσεων, ζωγραφικής (πχ φεστιβάλ αρχαίου δράματος, εορτή της Απελευθέρωσης Κορίνθου, Γιορτή κρασιού κλπ).

Αποκατάσταση Φωτισμού Ακροκορίνθου

Spa στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

Αναβαθμίζουμε και αξιοποιούμε την Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Ωραίας Ελένης με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο λουτροθεραπευτήριο SPA.

Αφού τελικά το μαζί έγινε εγώ, και καταφέρατε να εκλέξετε μόνο τον εαυτό σας, ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια με την Αντιδημαρχία σας να υλοποιήσετε έστω και ένα μέρος του προεκλογικού σας προγράμματος και των υποσχέσεων σας στους Κορίνθιους και στα μέλη της παράταξης σας (όσα έχουν απομείνει).