Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Κορινθία

Συνέντευξη τύπου για το Loutraki Festival2020

Μοιραστείτε


Με αφορμή την έναρξη του φετινού Loutraki Festival2020 παρευρέθηκε χθες Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής στη συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου .

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Λουτρακίου ΠεραχώραςΑγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού κ. ΑθανάσιοςΠαπαθανασίου, ο αντιδήμαρχος κ. Κ. Παντελέου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της φιλαρμονικής Λουτρακίου κ. Πελοπίδας Μαυρόπουλος . Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο γνωστός Αλέξης Κωστάλας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος το Δήμου από 1η έως τις 12 Αυγούστου 2020. Και θα περιλαμβάνει συναυλίες Διεθνούς φεστιβάλ κλασικής μουσικής, συναυλίες Rock & Blues festival, θεατρική παράσταση καθώς επίσης και συναυλίες με γνωστά ονόματα όπως αυτή με τη Γιώτα Νέγκα στο Λουτράκι και με την Φωτεινή Δάρα στους Αγίους Θεοδώρους.

Ο κ. Γκιολής τόνισε πόσο σημαντικό για τον πολιτισμό μας είναι να λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους πολιτιστικές δράσεις προσθέτοντας την πρόθεση της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα στη στήριξή τους με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.