LOADING

Type to search

«Μαϊμού» πλανόδιοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στην Ηλεία

Πελοπόννησος

«Μαϊμού» πλανόδιοι ξάφριζαν ηλικιωμένους στην Ηλεία

Share

Την άκρη του νήματος για την πλήρη εξάρθρωση μιας σπείρας Ελλήνων που παρίσταναν τους πλανόδιους πωλητές και έμπαιναν στα σπίτια ηλικιωμένων σε περιοχές της Ηλείας για να τους ξαφρίσουν, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας και Πατρών οι οποίοι συνέλαβαν έναν από αυτούς μετά το τελευταίο χτύπημα στην Αμαλιάδα.

Δυο από τους τρεις κακοποιούς είχαν αρπάξει 500 ευρώ από το σπίτι μιας ηλικιωμένης που κράτησαν απασχολημένη με τα προϊόντα που διακινούσαν. Αμέσως μετά, διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε ο τρίτος συνεργός τους, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν και οι άνδρες της Ασφάλειας που κινητοποιήθηκαν άμεσα συνέλαβαν τον ένα στην Πάτρα όπου κινούνταν με το αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις τους δρούσαν σε περιοχές της Ηλείας από τις 3 Μαΐου, όπου είχαν αρπάξει 780 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού ενός ηλικιωμένου με την ίδια μέθοδο και 65 ευρώ από το σπίτι άλλης μιας ηλικιωμένης, ενώ την περασμένη Δευτέρα αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα από ένα μίνι μάρκετ χωρίς να τα καταφέρουν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι δυο συνεργοί του έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Πηγή: protothema.gr