LOADING

Type to search

Αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Κορίνθιο Παύλο Ορκόπουλο-Έρχονται εξελίξεις που δεν φανταζόμαστε

Επικαιρότητα

Αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Κορίνθιο Παύλο Ορκόπουλο-Έρχονται εξελίξεις που δεν φανταζόμαστε

Share


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Παύλος Ορκόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο φέτος βλέπουμε στο ρόλο του Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη σειρά, αλλά και στο κομμάτι που ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό και είναι η σχέση του με τον Θωμά Κυπραίο και αν θα μάθει ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος του γιου του.

«Είναι πολύ συναρπαστική σειρά Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις».

Όσο για τον αν θα μάθει ότι ο Κυπραίος είναι εκείνος που σκότωσε το γιο του, αποκάλυψε: «Θα το μάθω… πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό…».

Δείτε περισσότερα : https://www.google.gr/amp/s/www.newsbeast.gr/media/arthro/6306682/paylos-orkopoylos-gia-agries-melisses-erchontai-exelixeis-poy-den-fantazomaste%3famp