LOADING

Type to search

O Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο

Πολιτική

O Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο

Share


Σε συνέχεια της συνεργασίας στήριξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας καθώς και στα πλαίσια, πέραν της θεσμικής αλλά και της πολύ καλής σχ
έσης τους, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐουμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Στην συνάντησή τους μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην ανάπτυξη του νομού Κορινθίας, στα τρέχοντα αλλά και επικείμενα έργα που εκπονούνται από την ΠΕ Κορινθίας, προκειμένου στην καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών και των πιστών του νομού.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε μέσω του κ. Γκιολή και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για τη συνεισφορά της Περιφέρειας στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη δύσκολη περίοδο των τελευταίων μηνών.

Τέλος αναφέρθηκαν στη συνδρομή της ΠΕ Κορινθίας και ειδικότερα της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων με σκοπό τη βελτίωση και στήριξη νεοτέρων μνημείων της περιοχής όπως το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού.