LOADING

Type to search

Τρίπολη: Οι διαρρήκτες χτύπησαν την πόρτα πριν σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι

Πελοπόννησος

Τρίπολη: Οι διαρρήκτες χτύπησαν την πόρτα πριν σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι

Share

Μια νέα μέθοδο βρήκαν οι επίδοξοι διαρρήκτες που έβαλαν στο μάτι ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία της Τρίπολης, για να βεβαιωθούν ότι οι ένοικοι έλειπαν πριν σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι για να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα! Όμως, η ιδιοκτήτρια αποδείχθηκε ιδιαίτερα ψύχραιμη και οδήγησε στην σύλληψή τους!

Η γυναίκα άκουσε χτυπήματα στην πόρτα της το βράδυ της Κυριακής και κοίταξε από το «ματάκι», αλλά δεν είδε κανέναν. Λίγα λεπτά μετά, τα χτυπήματα επαναλήφθηκαν για δεύτερη και τρίτη φορά, χωρίς και πάλι να φαίνεται κάποιος. Ωστόσο, χωρίς να κάνει θόρυβο, η ένοικος πήγε στην μπαλκονόπορτα και είδε έντρομη δυο άνδρες που είχαν αναρριχηθεί στο μπαλκόνι!

Στη θέα της, οι επίδοξοι διαρρήκτες αιφνιδιάστηκαν και έσπευσαν να πηδήξουν και πάλι στον δρόμο, ωστόσο η γυναίκα τους είδε καλά καθώς τα πρόσωπά τους ήταν ακάλυπτα. Έτσι, έδωσε την περιγραφή τους στους άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν, Οι δυο δράστες εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Πηγή: protothema.gr