LOADING

Type to search

Γυναίκες αγκάλιασαν ηλικιωμένο και του ξάφρισαν 950 ευρώ

Επικαιρότητα

Γυναίκες αγκάλιασαν ηλικιωμένο και του ξάφρισαν 950 ευρώ

Share

Έξω από ένα σούπερ μάρκετ στη Γαστούνη καραδοκούσαν δυο γυναίκες περιμένοντας να εμφανιστεί το κατάλληλο θύμα. Μόλις είδαν έναν ηλικιωμένο να βγαίνει κρατώντας τα ψώνια του, του έκαναν… επίθεση «αγάπης» αγκαλιάζοντάς τον τρυφερά! Σύντομα, όμως, του είπαν ότι τον πέρασαν για άλλον και μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο ενός συνεργού τους με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος αντιλήφθηκε αργά ότι είχαν αρπάξει 950 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η κλοπή, που είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πηνειού. Τα στοιχεία των δυο γυναικών και του άνδρα που τις βοήθησε να διαφύγουν έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Συλλήψεις και σε Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη

Δύο ανήλικοι αλλοδαποί συνελήφθησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, όταν επιχείρησαν να κλέψουν εμπορεύματα από τον εξωτερικό χώρο μιας εμπορικής επιχείρησης στον Κατσικά Ιωαννίνων αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Δήθεν για να ψωνίσει μπήκε σε ένα κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη ένας Έλληνας το πρωί του Σαββάτου, αλλά ξάφρισε διάφορα αξεσουάρ κινητού τηλεφώνου και τράπηκε σε φυγή. Όμως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr