LOADING

Type to search

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό της Νεμέας – Σε κρίσιμη κατάσταση 68χρονος (ηχητικό)

Κορινθία

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό της Νεμέας – Σε κρίσιμη κατάσταση 68χρονος (ηχητικό)

Share

Κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό της Νεμέας – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία” ένας 68χρονος.

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας. Ο γιος του 68χρονου, εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη.

Αρχικά, ο γιος του παρουσίασε κάποια συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του ιού.Ο ίδιος, όπως τονίζει, παρέμεινε στο σπίτι σε απομόνωση. Μετά από 10 ημέρες, η μητέρα του εμφανίζει υψηλό πυρετό. Στις 23 Μαρτίου, λόγω υποκείμενου νοσήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αττικόν”. Εκεί, ερωτήθη από ιατρό τι συμπτώματα έχει. Παρόλο που ανέφεραν τα συμπτώματα η γιατρός τους είπε πως δεν έχουν κορωνοϊό. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ και τους λέει να φύγουν. Στη συνέχεια, έφυγαν κι επέστρεψαν στην κατοικία τους.

Στις 24 Μαρτίου, ο 68χρονος ξεκινά να εμφανίζει τα συμπτώματα του COVID-19. Την 7η ημέρα των συμπτωμάτων καλούν σε Ιδιωτικό Πολυιατρείο όπου υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό! Για περισσότερες από 10 ημέρες είχε υψηλό πυρετό.

Ωστόσο, επειδή τα συμπτώματα συνέχιζαν να υπάρχουν, συμβουλεύτηκαν τον οικογενειακό τους ιατρό στην Νεμέα ο οποίος τους επισήμανε ότι πρέπει άμεσα να κάνει ακτινογραφία. Ακολουθώντας πιστά τα όσα τους είπε ο γιατρός τους, έκανε την ακτινογραφία στην οποία φάνηκε ότι ο 68χρονος είχε βαριά πνευμονία. Τότε, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου κι από ΄κει στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα κορωνοϊού. Σύμφωνα με το γιο του, ο ηλικιωμένος είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Δραματική καταγγελία του γιου του

Πηγή: korinthostv.gr