LOADING

Type to search

Στυγερό έγκλημα στην Αρχ. Ολυμπία – Νεκρός ένας άνδρας, σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγος του

Πελοπόννησος

Στυγερό έγκλημα στην Αρχ. Ολυμπία – Νεκρός ένας άνδρας, σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγος του

Share

Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στα Άσπρα Σπίτια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. 

Θύμα, ένας 77χρονος άνδρας, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα, 68χρονος.

Ο 68χρονος, πυροβόλησε επίσης την 72χρονη σύζυγο του θύματος, καθώς και τον γιο τους, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα πυρά. Ωστόσο η 72χρονη, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στο γόνατο.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία, ενώ όσο αφορά τα αίτια του φονικού, ερευνάται το ενδεχόμενο των κτηματικών διαφορών.

Το χρονικό 

Ο άτυχος 77χρονος, μαζί με την σύζυγό του κατευθύνονταν σήμερα το πρωί με αγροτικό αυτοκίνητο σε χωράφι τους, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γεωργικές εργασίες, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους συνάντησαν τον 68χρονο δράστη.

Ο 68χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα τον 77χρονο, στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει επί τόπου την ζωή του. Αμέσως μετά, ο δράστης πυροβόλησε την 72χρονη σύζυγο του 77χρονου στον θώρακα και στο γόνατο, και διέφυγε με το αυτοκίνητο τους.

Στην διαδρομή, συνάντησε τον γιο των ηλικιωμένων, ο οποίος βλέποντας τον 68χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του, υποψιάστηκε πως κάτι παράξενο συμβαίνει και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τότε ο 68χρονος άρχισε να πυροβολεί ξανά, προσπαθώντας παράλληλα να απομακρυνθεί. Ο γιος κατάφερε να αποφύγει τα πυρά και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 68χρονο, ο οποίος κρατούσε ακόμα το όπλο.

Πηγή: patrisnews.gr