LOADING

Type to search

Κορωνοϊός: Πέντε ακόμη νεκροί στην Ελλάδα-Στους 37 ο συνολικός αριθμός

Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Πέντε ακόμη νεκροί στην Ελλάδα-Στους 37 ο συνολικός αριθμός

Share

Ακόμη πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Τη ζωή τους έχασαν τέσσερις άνδρες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, στο ΑΧΕΠΑ και στο Σωτηρία, καθώς και μία γυναίκα στο Σισμανόγλειο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται σε 37

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Xanthinea.gr, ο ηλικιωμένος που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης καταγόταν από την Ξάνθη, αυξάνοντας σε τρεις τους νεκρούς από την περιοχή.

Από κορωνοϊό είχαν πεθάνει τις προηγούμενες ημέρες ένας ηλικιωμένος από τον Εχίνο και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Κατά την ίδια ιστοσελίδα, αυξάνεται και ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή της Ξάνθης, καθώς δύο στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

1.061 έχουν προσβληθεί από τον ιό στην Ελλάδα

Έως το απόγευμα του Σαββάτου, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας, είχε φτάσει τα 1.061.

Ειδικότερα, στα 1.061 ανέρχονται τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτών για την εξάπλωση του ιού Covid 19.

Σύμφωνα με τον κ . Τσιόδρα καταγράφηκαν 95 νέα

Μέχρι στιγμής, έχουν διενεργηθεί συνολικά 14.363 διαγνωστικά τέστ, ενώ 69 άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Από αυτά, τα 65 νοσηλεύονται διασωληνωμένα σε ΜΕΘ, ενώ 52 άτομα έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Πηγή: cnn.gr