Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

Κορινθία

Κορωνοϊός -Διαδικτυακή πρωτοβουλία: Στις 21:00 χειροκροτούμε από το μπαλκόνι γιατρούς και νοσηλευτές

Μοιραστείτε

Κορωνοϊός: «Ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ετοιμάζονται να πουν χιλιάδες πολίτες χειροκροτώντας στα μπαλκόνια τους – Μέσω καλέσματος στο διαδίκτυο, το χειροκρότημα θα δοθεί στις 21.00 το βράδυ

Το δικό τους «ευχαριστώ» προς γιατρούς καινοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη για να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορωνοϊούετοιμάζονται να πουν χιλιάδες πολίτες στη χώρα μας, σύμφωνα με κάλεσμα μέσω διαδικτύου. 

Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες καλούνται να βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών. 

Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθεί το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό. 

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στις 21:00 το βράδυ όλοι στο μπαλκόνι μας

«Στις 21:00 σήμερα το βράδυ όλοι στο μπαλκόνι μας!!» είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω twitter και η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, που δημοσιοποίησε το διαδικτυακό κάλεσμα. 

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Στις 21:00 σήμερα το βράδυ Κυριακή 15/3, ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα», αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιοποίησε.

Πηγή: https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/984725/koronoios-diadiktuaki-protovoulia-stis-2100-heirokrotoume-apo-to-balkoni-giatrous-kai-nosileutes/