LOADING

Type to search

Θρίλερ:Ντελιβεράς μαχαίρωσε το αφεντικό του στο στήθος

Επικαιρότητα

Θρίλερ:Ντελιβεράς μαχαίρωσε το αφεντικό του στο στήθος

Share

Ντελιβεράς εισέβαλε στο ταχυφαγείο στο οποίο εργαζόταν μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μαχαίρωσε το αφεντικό του στο στήθος τέσσερις φορές.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 19:00, ο 31χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα μαζί με τέσσερις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον αρχικά με μια καρέκλα.

Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 31χρονο να βγάζει μαχαίρι και να καρφώνει τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας το θύμα αιμόφυρτο. 

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του καταστήματος εστίασης και σε λίγα λεπτά στο σημείο προσήλθαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται. Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ταχυφαγείου ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των πέντε δραστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 31χρονος ντελιβεράς εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες και παλαιότερα είχε εργαστεί εκεί και ένας ακόμη από τους δράστες, ενώ και οι δύο έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.
Πηγή: https://www.star.gr/eidiseis/ellada/491031/thessalonikh-nteliberas-maxairwse-ton-idiokthth