LOADING

Type to search

Πάτρα: Νεκρός 40χρονος από πυροβολισμούς στο Νέο Σούλι-Πώς συνέβη ο μοιραίος καυγάς

Πελοπόννησος

Πάτρα: Νεκρός 40χρονος από πυροβολισμούς στο Νέο Σούλι-Πώς συνέβη ο μοιραίος καυγάς

Share

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, που κατέληξε με έναν νεκρό, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Νέο Σούλι της Πάτρας.

Νεκρός ένας νεαρός άνδρας, μετά από επεισόδιο με γείτονά του με τον οποίον είχαν χρόνια προσωπικές, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε μεταβεί στο συνεργείο αυτοκινήτων και πυροβόλησε για εκφοβισμό. Μετά από διαπληκτισμό των δύο ανδρών, ο πρώτος αποχώρησε αλλά επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός. Τότε έπεσε και άλλος πυροβολισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία νεκρός έπεσε ο άνδρας που κρατούσε το όπλο.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε τον νεκρό.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες στο συνεργείο αυτοκινήτων είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και είχαν καεί κάποια αυτοκίνητα. Τότε είχαν γίνει καταγγελίες για εμπρησμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές από παλαιότερα, μάλιστα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου, ώστε να μην πλησιάζει την επιχείρησή του.

Ο 40χρονος, φέρεται να πήγε τη νύχτα στο συνεργείο, έχοντας μαζί του μία καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι, με το οποίο έκοψε τον φράχτη. Μόλις ήχησε ο συναγερμός, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου πήγε αμέσως στο κατάστημά του, έχοντας μαζί του μια καραμπίνα. Όταν συνάντησε το θύμα, διαπληκτίστηκαν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια. Τότε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 40χρονος δέχτηκε τον μοιραίο για τη ζωή του πυροβολισμό.

Το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: patrastimes.gr