LOADING

Type to search

Άγιοι Θεόδωροι: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 24χρονου – Τον βρήκε νεκρό ο ξάδερφός του

Κορινθία

Άγιοι Θεόδωροι: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 24χρονου – Τον βρήκε νεκρό ο ξάδερφός του

Share


Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων, το περιστατικό αυτοκτονίας ενός παιδιού 24 χρόνων που έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, ο 24χρονος, κάτοικος των Αγίων Θεοδώρων, βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου από τον ξάδερφό του, απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, ο οποίος είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του, είχε επικοινωνία με τον ξάδερφό του το απόγευμα της ίδιας ημέρας για να κανονίσουν πως θα περάσουν το βράδυ τους. Στη συνέχεια, ο ξάδερφός του, προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά, αλλά ο 24χρονος δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Το γεγονός αυτό, ανησύχησε τον ξάδερφό του, ο οποίος μόλις τελείωσε την εργασία του, πήγε αμέσως στο σπίτι του 24χρονου, καθότι είχε ανησυχήσει.

Έσπρωξε την μισάνοιχτη πόρτα του σπιτιού του 24χρονου και στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπος με τη μακάβρια εικόνα. Ο αυτόχειρας, είχε δώσει τέλος στην ζωή του με το λουρί της αλυσίδας του σκύλου περνώντας την στο μονόζυγο του σπιτιού του. Μάλιστα, είχε βάλει πολύ δυνατά μουσική στον υπολογιστή του, πιθανώς για να μην καταλάβουν κάτι οι γονείς του που μένουν ακριβώς στον επάνω όροφο.

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 24χρονου και στη συνέχεια κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο περίπου 50 λεπτά της ώρας μετά, καθώς υπήρχε περιστατικό στο Κιάτο.

Όπως είναι φυσικό, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς αλλά και ο ξάδερφος του 24χρονου που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως το μέλος της οικογένειάς τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Μάλιστα, οι ίδιοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, κάνοντας μαλάξεις στο στήθος του. Οι ίδιοι, καταγγέλουν ότι αν το ασθενοφόρο είχε φτάσει νωρίτερα, πιθανώς τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος δεν άφησε κάποιο γράμμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Πηγή:https://www.loutraki365.gr/blog/post/agioi-theodoroi-sygklonizei-i-aytoktonia-toy-24hronoy-ton-vrike-nekro-o-xaderfos-toy