LOADING

Type to search

Ακρως ανταγωνιστικός στην επανέναρξη ο ΑΣΠ Κόρινθος

Αθλητικά

Ακρως ανταγωνιστικός στην επανέναρξη ο ΑΣΠ Κόρινθος

Share

Σε μια αναμέτρηση με εναλλαγές στο σκορ, αρκετές συγκινήσεις και μεγάλες σε διάρκεια φάσεις, ο ΑΣΠ Κόρινθος το πάλεψε μέχρι το tie break κόντρα στο Αιγάλεω, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο ένας βαθμός, πάντως, κρίνεται θετικός στην εκκίνηση του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών και πλέον ο Αρης Ανδρεόπουλος και οι αθλήτριες του κοιτάζουν την επόμενη απαιτητική αναμέτρηση με τον ΖΑΟΝ στο “Ζηρίνειο”.

Στο πρώτο σετ οι “ερυθρόλευκες” προηγήθηκαν, ωστόσο στη συνέχεια το Αιγάλεω ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να πάρει… κεφάλι, κάτι που διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο πάντως συνέχισε να έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος (21-25).

Από εκεί και πέρα, τα κορίτσια της ομάδας μας μπήκαν σαφώς πιο αποφασισμένα στο παρκέ και βγάζοντας όλα όσα τους ζήτησε στο mini break του σετ ο Αρης Ανδρεόπουλος, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 (25-22).

Μπορεί τα δύο πρώτα σετ να κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για το τρίτο, εκεί όπου οι γηπεδούχες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν 25-18, έχοντας την ευκαιρία και για ακόμα μεγαλύτερη διαφορά, με βάση τη ροή.

Η ομάδα μας απέκτησε ψυχολογία μετά την ανατροπή του πρώτου χαμένου σετ, κάνοντας εξαιρετική εκκίνηση και στο τέταρτο, όπου βρέθηκε να προηγείται με 16-12. Κάπου εκεί, τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν, με το πλάνο να μην λειτουργεί και τις φιλοξενούμενες αρχικά να ισοφαρίζουν και εν συνεχεία να παίρνουν τελικό προβάδισμα πέντε πόντων (20-25).

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο tie break, με το Αιγάλεω να βρίσκεται πλέον σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, έχοντας την ευκαιρία να κάνει ανατροπή στην ανατροπή, κάτι που τελικά κατάφερε.

Το δείγμα μετά τη διακοπή ήταν άκρως θετικό, με τον Αρη Ανδρεόπουλο να έχει να διαχειριστεί το μεγάλο κενό των Λαγουδάκη και Μαργαρίτη. Ο ΑΣΠ Κόρινθος ευχαριστεί τον κόσμο του που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου και χειροκρότησε την προσπάθεια των κοριτσιών.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Πάρη Διονυσόπουλο που βρέθηκε στην παρουσίαση και ηχητική κάλυψη του αγώνα, διαμορφώνοντας ένα όμορφο αθλητικό κλίμα!

ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΟ Αιγάλεω 2-3 (21-25, 25-22, 25-18, 20-25, 08-15)

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Παναγοπούλου, Πατουχέα, Αποστολάκη, Γιώτα, Λιουτίκοβα, Αλατζάκη / Νακοπούλου (λ), Δέδε, Ελευθερίου.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Κράνη, Θώδη, Τζαλαλή, Παρισάκη, Πατεράκη / Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Κοκμοτού, Σολωμού, Μάλτσιου, Υφαντή.