LOADING

Type to search

Μια νέα παιδική χαρά στον Άσσο Κορινθίας

Κορινθία

Μια νέα παιδική χαρά στον Άσσο Κορινθίας

Share


Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους πολίτες του Χωριού μας ότι ακόμα ένα έργο που είχαμε δεσμευτεί και ότι θα υλοποιηθεί γίνεται αυτή την στιγμή πράξη.
Μια νέα παιδική χαρά όπου δεν υπήρχε στο χωριό μας ξεκινήσαμε να την υλοποιούμε Ηταν μία δέσμευση του συνδυασμού μας “Πορεία Ευθύνης” για την Κοινότητα του Άσσου απέναντι στους πολίτες του χωριού μας.
Εγώ προσωπικά και οι τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας ευχαριστούμε θερμά τον πρώην Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και όλους τους Δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν για να γίνει αυτή η παιδική χαρά στον τόπο μας μιας και το αίτημα μας είχε γίνει γνωστό από την προηγούμενη δημοτική αρχή και σήμερα βλέπουμε να γίνετε πράξη μιας και οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες στο να υλοποιηθεί ένα έργο όπως όλοι γνωρίζουμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο που συνεχίζει το έργο αυτό όπως και πολλά άλλα για την Κοινότητα μας που τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε.
Πράγματι η παιδική χαρά θα δώσει ζωή στην Κοινότητα του χωριό μας και πολύ περισσότερο στα μικρά παιδιά του Άσσου που τόσα χρόνια δεν είχαν μία παιδική χαρά για να παίξουν.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Πούρο Γιώργο για την άψογη συνεργασία μας και την υλοποίηση περισσότερων έργων που αφορούν την Κοινότητα μας.

     Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου

       Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος