LOADING

Type to search

Όλα όσα πέτυχα στη θητεία μου ως αντιπρόσωπος των παραγωγών στον ΑΟΣΑΚ(video)

Κορινθία

Όλα όσα πέτυχα στη θητεία μου ως αντιπρόσωπος των παραγωγών στον ΑΟΣΑΚ(video)

Share

Ως αντιπρόσωπος τον παραγωγών στον ΑΟΣΑΚ ενημερώνω τους παραγωγούς ότι από της 11/01/2020 καταφέραμε για ακόμη μία φορά να φέρουμε το νερό για άρδευση στις περιοχές του Άσσου – Περιγιαλίου – Λεχαίου . Στόχος μας και φέτος είναι η σωστή διαχείριση του νερού και η προσπάθεια να φτάσει το νερό μέχρι και τους παραγωγούς της Αρχαίας Κορίνθου, Κορίνθου και στα Εξαμίλια.
Θα ήθελα να ενημερώσω τους παραγωγούς ότι η θητεία μου ως αντιπρόσωπος των παραγωγών στον ΑΟΣΑΚ τελειώνει τον Απρίλιο μίας και δεν κατάφερα να εκλεγώ από το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους παραγωγούς που εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια είχαμε μία άψογη συνεργασία στο να έχουμε το νερό στα κτήματα μας ακόμα και από αντίξοες συνθήκες.
Από την θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρώην Πρόεδρο του Άσσου κ. Αποστόλη Αποστολόπουλο όπου πριν 6 Χρόνια με πρότεινε στον τέως Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και για 6 συνεχή έτη πίστεψε σε μένα και με πρότεινε για την θέση αυτή πολλές φορές και με την απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων για τον δήμο Κορινθίων.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ.Αννίβα Παπακυριάκο και τον Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματόπουλο Σπύρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια .