LOADING

Type to search

Πάτρα: Για βιασμό κατηγορείται ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Πελοπόννησος

Πάτρα: Για βιασμό κατηγορείται ο άνδρας που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Share

Σε βάρος του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα – Η γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε τραυματισμένη, μέσα στο σπίτι της στο ύψος του Δρεπάνου στη δημοτική ενότητα Ρίου του δήμου Πατρέων, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η γυναίκα καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της ότι την βίασε και στη συνέχεια την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, ήταν ψαλίδι.

Σημειώνεται πως σε βάρος του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ έχει παραγγελθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Πηγή: protothema.gr