LOADING

Type to search

Kαιρός: Έτσι θα περάσουμε τα Χριστούγεννα – Επιμένει η κακοκαιρία μέχρι αύριο

Επικαιρότητα

Kαιρός: Έτσι θα περάσουμε τα Χριστούγεννα – Επιμένει η κακοκαιρία μέχρι αύριο

Share

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα – Τι προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος – Επιμένουν οι βροχοπτώσεις και οι θυελλώδεις άνεμοι έως και την παραμονή των Χριστουγέννων –  Η κακοκαιρία σάρωσε Ήπειρο και Κρήτη και Αττική.

Με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά θα βαδίσουμε προς την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να συνεχιστεί το κύμα κακοκαιρίας, το οποίο «έπνιξε» στο νερό πολλές περιοχές της Ελλάδας την Κυριακή. Ιδιαίτερα, όμως, οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο χθες, ήταν η Ήπειρος, η Κρήτη και η Αττική, η οποία δέχθηκε τεράστιες ποσότητες νερού σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 24/12, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα επιμείνουν έως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

Διαβάστε περισσότερα : https://www.protothema.gr/greece/article/958077/kairos-etsi-tha-perasoume-ta-hristougenna-epimenei-i-kakokairia-mehri-aurio-deite-hartes/