LOADING

Type to search

Το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας στους Αγίους Θεοδώρους

Επικαιρότητα

Το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας στους Αγίους Θεοδώρους

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας συγχαίρει δημόσια το Διοικητή και το λοιπό προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου για την εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου που έλαβε χώρα στους Αγ. Θεοδώρους με θύμα την 73χρονη συμπολίτισσα μας. Από την πρώτη στιγμή και μέχρι την ταυτοποίηση των δραστών οι συνάδελφοι μας εργάστηκαν μεθοδικά και ακατάπαυστα, αψηφώντας το ωράριο εργασίας, με ζήλο και επαγγελματισμό, με αποτέλεσμα να ανευρεθούν τα στοιχεία των δραστών, καθώς και το όχημα με το οποίο παρέσυραν την άτυχη ηλικιωμένη.   

Επίσης να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας, διότι το τελευταίο διάστημα έχουν καταπολεμήσει το έγκλημα σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά, με την σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων και κατάσχεση περίπου πενήντα (50) κιλών κάνναβης, καθώς και σε άλλη περίπτωση με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών και ληστείας στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.   

Οι επιτυχίες αυτές πέραν των άλλων, καταδεικνύουν περίτρανα ότι το αστυνομικό προσωπικό εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, πολλές φορές μάλιστα και πέραν του θεσμοθετημένου ωραρίου, εμπεδώνοντας το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.