LOADING

Type to search

Στο τουρνουά μπάσκετ για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ο Δήμαρχος Κορινθίων

Αθλητικά

Στο τουρνουά μπάσκετ για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ο Δήμαρχος Κορινθίων

Share

 Στο τουρνουά μπάσκετ για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δηλώνοντας και έμπρακτα την στήριξή του στις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν τα αθλητικά σωματεία της πόλης – η διοργάνωση έγινε από τον ΚΑΟ Κορίνθου- κυρίως όμως την στήριξη του στις προσπάθειες που έχουν εθελοντικό χαρακτήρα και στοχεύουν στην στήριξη των παιδιών! 

Στα πλαίσια του τουρνουά στο οποίο μετείχαν 4 Ακαδημίες (ΚΑΟΚ, ΑΟ Ξυλοκάστρου, Άρατος Κιάτου, ΑΣ. Τήρων)με αγόρια ηλικίας 9-11 ετών, ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών επιτυγχάνοντας να συλλέξει 30 δείγματα, αριθμό κατά τους ίδιους ιδιαιτέρως μεγάλο συγκριτικά με άλλες εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. 

Ο Δήμαρχος εξήρε την προσπάθεια και πρωτοβουλία, δήλωσε αρωγός και συμμέτοχος και βράβευσε αθλήτριες που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, τις κυρίες Στεφανία Πατέρα και Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι και προ ολίγων ημερών ανεδείχθη «Ομάδα της χρονιάς».