LOADING

Type to search

Λευκή ισοπαλία για Άρη Κορίνθου και Ατρόμητο Πατρών

Αθλητικά

Λευκή ισοπαλία για Άρη Κορίνθου και Ατρόμητο Πατρών

Share

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0-0
Θετικά έκλεισαν την χρονιά Ατρόμητος και Άρης και το 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού .
Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το πρώτο εικοσάλεπτο προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του και ο Ατρόμητος με μαζική άμυνα κράτησε εύκολα –δυσκολα το μηδέν στην άμυνα και έστειλε μία προειδοποίηση στον Άρη στο 28 με την
Κορλού που έκανε μία ωραία ατομική ενέργεια καθώς πέρασε δύο παίχτριες του Άρη βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Κοτσώνη .
Στο 33′ ήταν η σειρά του Άρη να σπαταλήσει μια καλή ευκαιρία καθώς το μακρινό φάουλ της Λιάπη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ η τερματοφύλακας του Ατρόμητου Πατρών Κολοβού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού με κάποια μακρινά σουτ που δεν βρήκαν εστία αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 61′ η Λαζανά έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά αλλά το πλασέ της Κορλού περίπου από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι διαιτητές από την Ηλεία Ρηγόπουλος –Λιάπης –Καραμέρος καλοί κιτρίνησαν την Γαλάνη.
Στα ευχάριστα του παιχνιδιού ήταν ότι βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες οι δύο αρχηγοί των ομάδων Ανδριτσοπούλου και Δαρσινού. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ανδρουτσοπούλου ξεκίνησε από τον Άρη Κορίνθου και ήταν συμπαίκτρια με την Δαρσινού πριν…15 χρόνια . Επίσης τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στην συναθλήτρια τους Πανούση και της εύχονται γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Α.Λελάκης) : Δ.Κολοβού, Γεωργίου, Μ. Κολοβού, Καλτσανά, Ανδρουτσοπούλου, Μήλα, Μερτή (72’Κουρομιχελάκη), Παπαχρήστου (65’Μακρή), Κορλού, Λαζανά (88’Νιφόρα), Βασιλακοπούλου.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Αστερής) : Κοτσώνη, Καπετανοπούλου, Δικαιουλάκου (59’Μπίτζα), Μαρίνου, Δαρσινού, Πετροπούλου, Οικονόμου, Λιάπη, Λουφάκη (79’Δερμεντζόγλου), Γαλάνη, Βουλιωτάκη.