LOADING

Type to search

«Ενημερωτική Συνάντηση της Μαρίας Ελένης (Μαριλένας) Σούκουλη Βιλιάλη με τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο»

Πολιτική

«Ενημερωτική Συνάντηση της Μαρίας Ελένης (Μαριλένας) Σούκουλη Βιλιάλη με τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο»

Share

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα ΣούκουληΒιλιάλη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο. Η κα Σούκουλη αφού συνεχάρη τον κ. Λυκουρέντζο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, παρουσίασε στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ ένα συγκεκριμένο πλέγμα θεμάτων που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία του Οργανισμού και στη Κορινθία μας.
Χαρακτηριστικά η κα Σούκουλη ανέφερε’’ Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του προέδρου ΕΛΓΑ από τον κ. Λυκουρέντζο αποτελεί ένα θετικό βήμα για τη βελτίωση της λειτουργίας του Οργανισμού. Η εμπειρία αλλά και η διαχειριστική ικανότητα του, είμαι σίγουρη ότι θα επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές στον Οργανισμό προς όφελος του αγροτικού κόσμου αλλά και του αγροτικού εισοδήματος. Στόχος της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης μας ήταν να τεθούν σε γνώση του Προέδρου, τα επείγοντα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Νομό Κορινθίας και ιδιαίτερα όσον αφορά τη διαδικασία των αγροτικών αποζημιώσεων. Συμφωνήσαμε, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ να επισκεφθεί σύντομα τη περιοχή μας ώστε να αποκτήσει ιδία γνώση για τα υπαρκτά θέματα,καθώς και για το βέλτιστο τρόπο που πρέπει να αντιμετωπισθούν. Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε ώστε ο ΕΛΓΑ να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας’’.Τώρα είναι η Ώρα.