LOADING

Type to search

Ο Άρης Κορίνθου τιμώρησε με 4 γκολ την καλύτερη άμυνα του ομίλου

Αθλητικά

Ο Άρης Κορίνθου τιμώρησε με 4 γκολ την καλύτερη άμυνα του ομίλου

Share

Καλύτερη επίθεση vs Καλύτερης άμυνας 4-0.
Αρης Κορίνθου – Καρυάτυδες Σπάρτης 4-0
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όλοι έλεγαν πόσα γκολ θα φάει ο Άρης από τις Καρυάτιδες .Ο Άρης είχε την καλύτερη επίθεση στον ομιλό του με δέκα γκολ και ταυτόχρονα την χειρότερη άμυνα με δώδεκα γκολ ενώ οι Καρυάτιδες είχαν την καλύτερη άμυνα με δύο μόνο γκολ παθητικό και πολύ καλή επίθεση με δέκα γκολ.
Τα κορίτσια του Άρη όμως είχαν για ακόμη μία φορά απάντηση στα τόσα προβλήματα που τους ταλανίζουν εδώ και καιρό και δεν ήταν άλλη από το << στο γήπεδο θα τα πούμε >> . Στο γήπεδο των Αθηκίων σε μία ηλιόλουστη και καθαρά ποδοσφαιρική μέρα οι Καρυάτιδες μπήκαν με το αέρα της πρωτοπόρου και από το πρώτο λεπτό επέβαλαν το ρυθμό τους και έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν, η τερματοφύλακας όμως του Αρη Κοτσώνη σε τρείς περιπτώσεις κράτησε την εστία της ανέπαφη και επειδή η μπάλα τιμωρεί η Γαλάνη στην πρώτη επίθεση του Άρη με αξιώσεις με σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι Αριανές πήραν τα επάνω τους οι Σπαρτιάτισες όμως δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν η Κοτσώνη όμως τους χαλούσε τα σχέδια .Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Γαλάνη με προσωπική ενέργεια στο 47 έκανε το 2-0 και εκεί οι Σπαρτιάτισες τα παράτησαν για να έρθει πάλι η Γαλάνη με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε η ίδια έκανε το 3-0 . Το 4-0 έγινε από την Βουρλιωτάκη με σουτ στο 67 . Ό Άρης ο οποίος έχει τρία παιχνίδια σερί έξω τώρα με Πάτρα ,Αμαζόνες , και Ζάκυνθο θα προσπαθήσει να κρατηθεί ψηλά στην βαθμολογία ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ώστε να κάνουν ήρεμα Χριστούγεννα .
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ( Αστερής ) Κοτσώνη – Καπετανοπούλου ( 76 Δερμεντζόγλου ) – Νίκα ( 84 Μιχαλοπούλου ) – Οικονόμου – Δαρσινού – Πετροπούλου – Παπαγεωργίου – Λουφάκη – Μπίτζα – Γαλάνη (87 Γαλάνη ) – Βουρλιωτάκη .
ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Καβούρη – Πετρούλια – Αντωνίου – Μπορμπουδάκη – Νικολακάκου –Παπαγιάννη – Κοντογόνη – Μπαμπαλέτσου ( 46 Λιναρδάκη ) -Λαμπράκη –Kurkovic- Μάλιαρη .
Κιτρινίστηκαν οι Οικονόμου από Άρη Κορίνθου και Μπορμπουδάκη –Λαμπράκη από Καρυάτιδες .
Οι διαιτητές από την Αργολίδα Παπαγεωργόπουλος – Μαυροκορδόπουλος και Τσιλογιάννη αρκετά καλοί.