LOADING

Type to search

Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτική σύμβουλο στην Αχαΐα – Ληστές εισέβαλαν σπίτι της και την απειλούσαν με κατσαβίδι

Επικαιρότητα

Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτική σύμβουλο στην Αχαΐα – Ληστές εισέβαλαν σπίτι της και την απειλούσαν με κατσαβίδι

Share

Τον εφιάλτη στα χέρια πέντε κουκουλοφόρων ληστών έζησαν μία πρώην δημοτική σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι πέντε κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο σπίτι τους, περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα, και αφού άνοιξαν τα φώτα, τους ακινητοποίησαν και απειλώντας τους με ένα κατσαβίδι, τους ζήτησαν να τους πουν που έχουν λεφτά και χρυσαφικά. Οι δράστες «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο όπου ήταν φυλαγμένα κειμήλια της οικογένειας (βέρες, αναμνηστικά των παιδιών κα) και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι. Οι ληστές επιτέθηκαν και στον σύζυγο της γυναίκας, που προσπαθούσε να αντισταθεί. Η ώρα περνούσε και το θρίλερ μέσα στο σπίτι συνεχιζόταν με το ζευγάρι να βρίσκεται σε ομηρία. Όταν οι δράστες αποφάσισαν να φύγουν και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, «ξήλωσαν» όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, και «βούτηξαν» και το ρούτερ ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας των θυμάτων όταν αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», μας λέει το θύμα, το οποίο τους ζήτησε νερό. Οι δράστες έδωσαν το νερό στη γυναίκα η οποία τους ρώτησε: «Γιατί μας το κάνετε αυτό;». Και η απάντησή τους ήταν: «Δεν έχουμε να φάμε…».

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης, η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να επικοινωνήσει, αφού η τηλεφωνική σύνδεση ήταν κομμένη και τα κινητά είχαν κάνει «φτερά» μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το σοκ για το ζευγάρι ωστόσο παραμένει, καθώς είχε ετοιμάσει το σπίτι του για τα Χριστούγεννα και τα κειμήλια της οικογένειας που ήταν φυλαγμένα για χρόνια έκαναν «φτερά».

Πηγή: tempo24.news