LOADING

Type to search

Άτυχη η Κόρινθος 06 κόντρα στην ομάδα της Ραφήνας

Αθλητικά

Άτυχη η Κόρινθος 06 κόντρα στην ομάδα της Ραφήνας

Share

Κακή και άτυχη η Κορινθος 06 έχασε από την ψυχωμενη ομάδα της Ραφήνας με 1-0 στην πρώτη ηττα της στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα αφού τα συνεχόμενα λάθη και μάλιστα πολλά από αυτά αβιάστα, χωρίς ρυθμό και με κακές επιλογές στη τελική προσπάθεια, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Μεσολογγη, να αναθαρρησουν και  κυριως στο β’ ημίχρονο να πατάνε πιο σίγουροι στον αγωνιστικό χώρο και να επισκεπτονται  συχνά την εστία του Μάνου.

Οι παίκτες του Πάτρα ναι μεν είχαν τις ευκαριες αλλά δεν μπορεσαν να παραβιασουν την εστία του Παντου με τα περισσότερα σουτ να φεύγουν άουτ.

Μέτριο το Α’ημίχρονο, με φάσεις το δεύτερο και το διλεπτο 56′ με 58′ έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού ο Ραπτης στο 56′ ανατραπηκε από τον Σουλτανιδη και ο Νικολάου διαιτητής της αναμέτρησης κατελογισε το πεναλντι,το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Παντος απεκρουσε σταθερά.

Στην αντεπίθεση δε ο Μπουντακης πήρε τη μπάλα από δεξιά στο ύψος του κέντρου και με δυνατο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενουμενους που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Ακαρπες οι προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφαριση αφού ήταν αστοχοι, αλλά και η καλή αμυντική τακτική των φιλοξενουμενων δεν κατάφεραν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλιας. Το ζητούμενο είναι να μην απογοητευτουμε από αυτό το ατυχο αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά αρκει στο ματς της ερχομενης Κυριακης πάλι εντός έδραςμε τον Παλληνιακο να μην επαναληφθεί αυτή η κακή παρένθεση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣΙΑ :Καλή η διαιτησία του Νικολάου και των βοηθών του Ισσα  (Αθηνών ) και Παπαδαμ  (Χίου ).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Μάνος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Δημητρίου  (59′ Κουιμελης ), Τσιριγωτης, Γεωργίου  (77′ Παπανικολάου ), Αγγελόπουλος, Μαγγινας  (82′ Τσατσοπουλος ), Κατσουκης, Ραπτης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ :Παντος, Αραπης, Παπαδοπουλος, Ντοσκας, Σχιζας, Γεραγωτελης, Χαρακτιδης  (87′ Sadikou), Σουλτανιδης  (90′ Τσακωνας ), Δημητρίου, Μπουτακης  (83′ Ζεκιο ).Καννελοπουλος  (71′ Μαισαδες).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ