LOADING

Type to search

Απειλές για ξύλο κι εκφράσεις πεζοδρομίου στο Δ.Σ. Άργους-Μυκηνών (βίντεο)

Πελοπόννησος

Απειλές για ξύλο κι εκφράσεις πεζοδρομίου στο Δ.Σ. Άργους-Μυκηνών (βίντεο)

Share

Δελτίο Τύπου
Οι μάσκες των «δημοκρατών» έπεσαν! Κρίμα!
Για άλλη μια φορά στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο γίναμε μάρτυρες του παραληρήματος και των λεκτικών επιθέσεων από μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης. Φωνές, εκφράσεις πεζοδρομίου απειλές και υβριστικές κραυγές αντί προτάσεων και παραγωγικού διαλόγου. «βγες έξω να σου πω ρε…» «είστε άνθρωποι του τάλιρου» «ουστ» «σκάστε ρε μ…ες» και πολλές άλλες υβριστικές δηλώσεις ακούστηκαν δια στόματος δημοτικών συμβούλων της παράταξης Χειβιδόπουλου, με τον αρχηγό της να κοιτάζει αποσβολωμένος και ανήμπορος να παρέμβει ώστε να σταματήσει τα μέλη της παράταξης του από το σοβαρότατο ολίσθημα. Που πήγε άραγε ο πολιτικός πολιτισμός που προεκλογικά διατείνονταν πως είχαν; Που πήγε η δημοκρατική ταυτότητα και η ελευθερία του λόγου που σε κάθε του έκφραση ανέφερε προεκλογικά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης;
Οι μάσκες έπεσαν! Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν τελικά πολύ σκληρή για την παράταξη Χειβιδόπουλου και δυστυχώς αδυνατούν τα μέλη της να σταθούν ακόμα και στην θέση της αντιπολίτευσης καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε τέτοιες καταστάσεις σε Δημοτικά Συμβούλια.
Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους πολίτες που παρίσταντο στο ΔΣ ανέφερε: «Δείτε ποια παράταξη ήθελε να κυβερνήσει τον τόπο. Δείτε τους αρχιτέκτονες της λάσπης και του υβρεολόγιου που προσπάθησε να με πλήξει προεκλογικά! Η παράταξη μας , η παράταξη των έργων και της εμπιστοσύνης του λαού θα συνεχίσει το έργο της όσο κι αν φωνάζουν και προκαλούν! Τους αφήνω να τους κρίνει ο λαός!».
Βεβαίως υπάρχει και βίντεο από την χθεσινή συνεδρίαση. Αυτό για να μην σπεύσουν να απαντήσουν με ψέματα. Την πλέον συνήθη τακτική τους!

Πηγή : Parapolitikaargolida.gr