LOADING

Type to search

Άνετη νίκη για τον Άρη Κορίνθου στη Καλαμάτα

Αθλητικά

Άνετη νίκη για τον Άρη Κορίνθου στη Καλαμάτα

Share


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1-3.
Με 12 καμικάζι που ταξίδεψαν στην Καλαμάτα ο Άρης έφυγε με το τρίποντο της νίκης από τα Ασπροχώματα .Όταν την Κυριακή το πρωί ο προπονητής του Άρη Κορίνθου Αστερής Κώστας κοιτούσε το απουσιολόγιο δεν πίστευε στα μάτια του . Ούτε μία ,ούτε δύο αλλά έξι κορίτσια για διαφορετικούς σοβαρούς λόγους δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή στην Καλαμάτα για τον αγώνα με τον Εθνικό. Αφού δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό ξεκίνησε την ενδεκάδα με την τελευταία μεταγραφή της Παρασκευής την Νίκα και την αναπληρωματική τερματοφύλακα Μπάρκα στην επίθεση .Και όλες τους τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο . Από την αρχή του αγώνα ο Άρης πίεσε και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ το οποίο πέτυχε στο 40 η Μιχαλοπούλου με δύσκολο πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχασε ευκαιρίες να κάνει το 0-2 για να έρθει ο Εθνικός μετά από κόρνερ να ισοφαρίσει στο 59 με κεφαλιά η Πουλακίδα . Ο Άρης δεν πτοήθηκε και στο 63 με κεραυνό της Παπαγεωργίου έκανε το 1-2 για να έρθει η Γαλάνη στο 80 με προσωπική προσπάθεια να κάνει το 1-3 . Σε αυτό το λεπτό τραυματίστηκε η Πετροπούλου και έτσι ο Άρης έπαιξε τα τελευταία 10 λεπτά με παίκτη λιγότερο γιατί δεν είχε άλλη αλλαγή . Ο Εθνικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή αλλά οι Κορίνθιες έτρωγαν σίδερα .
Οι διαιτητές από την Αρκαδία Αυγερινός – Αλεξίου – Παπαιωάννου καλοί.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ( Στάθης ) Μαυροειδή – Βασιλοβιτς – Καπετανάκη – Πουλακίδα – Σπηλιοπούλου – Κοζάκη ( 54 Χαρλέπα ) – Λεμπέση – Ελευθεράκη – Χαραλαμπάκη – Σακκά – Γιαννοπούλου ( 83 Μυκονιωτάκου ) .
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Αστερής ) Κοτσώνη – Πετροπούλου – Δικαιουλάκου – Νίκα – Δαρσινού – Παπαγεωργίου – Γαλάνη – Πανούση – Μπίτζα – Βουρλιωτάκη – Μιχαλοπούλου ( 68 Μπάρκα ) . ΓΚΙΟΝΝ