LOADING

Type to search

Εξασφάλισαν την 1η θέση στον Όμιλο οι Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος

Αθλητικά

Εξασφάλισαν την 1η θέση στον Όμιλο οι Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος

Share

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΠ, ο ΑΣΠ Κόρινθος κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΥ με 3-0 σετ, πετυχαίνοντας έτσι την έβδομη νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Τα κορίτσια του Σούκουλη βρέθηκαν να προηγούνται από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ ακόμα και όταν οι φιλοξενούμενες μείωσαν τη διαφορά, η απάντηση από τις “ερυθρόλευκες” υπήρξε άμεση.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας εξασφάλισε την 1η θέση του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος, καθώς μπορεί να ισοβαθμεί με τον Παμβοχαϊκό σε επίπεδο σετ στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά υπερτερεί γιατί έχει καλύτερη διαφορά στο κλάσμα ανάμεσα στους χαμένους με τους κερδισμένους πόντους.

Το άλλο ματς των δυο ομάδων είχε λήξει 3-0 (25-21, 25-18, 26-24). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο, πολλοί γονείς και φίλοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις αθλήτριες και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους στο κάλεσμα μας.

Τα σετ όπως εξελίχθηκαν: 25-18, 25-12, 25:20

AΣΠ Κόρινθος (Γ. Σούκουλης): Ελευθερίου Κ., Πατουχέα Ε., Δέδε Γ., Μπιτούνη Μ., Γεώργαρη Κ., Σκούρτη Ε., Θεοδοσίου Ζ., Ντρίζα, Βενετσάνου Μ., Κεχρολόγου Μ.(L), Λιάπη Σ., Καραμάνου Α., Νακοπούλου Κ., Βάσση Αλ.

Πηγή: korinthosvolley.gr