LOADING

Type to search

Άρης Κορίνθου πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Φείδωνα

Αθλητικά

Άρης Κορίνθου πρώτου ημιχρόνου κόντρα στον Φείδωνα

Share


ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΦΕΙΔΩΝΑΣ ΑΡΓΟΥΣ 3-5
Γλυκιά << εκδίκηση >> πήραν τα κορίτσια του Φείδωνα για το περσινό αποτέλεσμα στο Άργος με 2-6 . Πέρσι η ομάδα του Φείδωνα προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της και έχασε 2-6 . Φέτος έγινε το αντίθετο, ο Αρης προηγήθηκε 2-0 στην Κόρινθο και στο τέλος έχασε με 3-5 .
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της πρωινής βροχής τα κορίτσια και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο και κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο . Το πρώτο ανήκε αποκλειστικά στο Άρη και αφού έχασε ευκαιρίες στο 15 λεπτό με την Γαλάνη η οποία αφού πέρασε και την τερματοφύλακα σούταρε σε κενό τέρμα και απέκρουσε με υπερένταση παίκτρια του Φείδωνα πάνω στην γραμμή την στιγμή που όλοι πανηγύριζαν , στο 30 συνεχή σουτ των Κορίνθιων μέσα από την περιοχή απέκρουαν οι αμυνόμενες Αργείτισες και η τερματοφύλακας ,στο 31 η Γαλάνη μόνη με την Ροδοπούλου σούταρε ελάχιστα έξω για να δώσει την λύση η Μπίτζα στο 36 όταν με σουτ έκανε το 1-0 και η Γαλάνη στο 42 έκανε το 2-0. Και εκεί που όλοι περίμεναν την λήξη του ημιχρόνου ένα αμφισβητούμενο φάουλ ήταν αρκετό για την Κατσικάρη να κάνει το 2-1 . Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον Φείδωνα και με δύο γκολ της Καραγιάννη στο 54 να ισοφαρίσει και στο 65 να δώσει προβάδισμα με 2-3 . Η Λουκά με μία σέντρα σουτ στο 85 έκανε το 2-4 για να έρθει η Παπαγεωργίου μετά από σέντρα της Λιάπη να κάνει με κεφαλιά στο 89 το 3-4 . Οι Αριανές προσπάθησαν για ισοφάριση ήρθε όμως η Luleme με αντεπίθεση στο 94 και έκανε το τελικό 3-5
ΑΡΗΣ Κορίνθου Κοτσώνη – Πετροπούλου – Δικαιουλάκου – Μαρινού – Δαρσινού – Λουφάκη – Πανούση ( 80 Μιχαλοπούλου ) – Παπαγεωργίου – Βουρλιωτάκη ( 63 Λιάπη ) – Γαλάνη – Μπίτζα .
ΦΕΙΔΩΝΑΣ ΑΡΓΟΥΣ Ροδοπούλου – Μπακασέτα ( 46 Βαλκάνη ) – Κατσικάρη ( 88 Τζιχάνη ) – Καβαθά – Κυριακοπούλου – Λέκα ( 82 Οικονόμου ) – Κούγια ( 71 Πατάτση ) – Λουκά – Μαρίνη – Καραγιάννη – Luleme .
Οι διαιτητές από την Αχαϊα Πετρόπουλος – Αβραμοπούλου – Σταθοπούλου .