LOADING

Type to search

Μαχητικός μέχρι τέλους ο Άρης Κορινθου

Αθλητικά

Μαχητικός μέχρι τέλους ο Άρης Κορινθου

Share

Όταν ένα παιχνίδι έρχεται 4-4 σε όλων το μυαλό έρχονται οι πολλές φάσεις που έγιναν και τα πολλά γκολ που μπήκαν.
Δυστυχώς στον αγώνα του Ίκαρου Πετρωτού με τον Άρη Κορίνθου αυτό που σημάδεψε τον αγώνα ήταν ο τραυματισμός της παίκτριας του Άρη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, Δικαιολουλάκου η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας με το ΕΚΑΒ μετά από σύγκρουση με την Κούκιου η οποία στην φάση αυτή έκανε το 4-4 .
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα προσπάθησε να βάλει κάποιο γκολ όμως η Γαλάνη σπατάλησε δύο καλές ευκαιρίες και στον αντίποδα η Κυριάκου αφού πήρε την μπάλα κάτω από την σέντρα πέρασε όποια εύρισκε μπροστά της και πλάσαρε την Μπάρκα κάνοντας το 1-0 . Στο 20 η Γαλάνη του Ίκαρου έκανε το 2-0 για να έρθουν τα πάνω κάτω σε διάστημα 6 λεπτών όταν η Βουρλιωτάκη με ατομική ενέργεια έκανε το 2-1 στο 31 και η Γαλάνη του Άρη με φάουλ στο 35 έκανε το 2-2. Να σημειωθεί ότι στο διάστημα που ο Άρης έβαλε τα δύο γκολ έπαιζε με 10 παίκτριες λόγω τραυματισμού στον αυχένα της Πανούση. Ο Ίκαρος όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 43 με την Γαλάνη έκανε το 3-2 .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης επέβαλε τον ρυθμό του και μπόρεσε και ισοφάρισε με την Γαλάνη στο 62 και με φωτοβολίδα της Παπαγεωργίου στο 70 να κάνει την ανατροπή και το 3-4. Για να φτάσουμε στο 83 λεπτό όταν η Κούκιου επήρε με φάουλ την μπάλα από την Δικαιουλάκου στην διεκδίκηση στον αέρα και ισοφάρισε σε 4-4 . Φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Κορίνθιες γιατί το φάουλ ήταν εμφανές .Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 15 λεπτά αφού περίμεναν το ασθενοφόρο να παραλάβει την παίκτρια του Άρη.Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ο διαιτητής σφύριξε την συνέχεια του παιχνιδιού την στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν είχε ξεκινήσει και ήταν μπροστά από την εστία του Άρη.
Ίκαρος Πετρωτού: Γκάβου,Χρυστοστομίδου, Ντέβα, Καρφάκη,Κιούκιου, Κέτα, Κωστοπούλου,Γ. Κυριάκου,Τζούρα,Γαλάνη, Π.Κυριάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Παπανικολοπούλου, Κεχρινιά,Τσάμη,Βιλιάρδου.
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Μπάρκα – Λουφάκη –Δικαιουλάκου ( 83 λτ Κοτσώνη ) Καπετανοπούλου ( 75 λτ Μιχαλοπούλου ) Δαρσινού – Πανούση ( 38 λτ Μαρινού ) – Γαλάνη- Λιάπη – Μπίτζα – Παπαγεωργίου – Βουρλιωτάκη .
Ο διατητής από την Ηλεία Ρηγόπουλος – Βασιλόπουλου – Καλαμπάκας .