LOADING

Type to search

Α.Πνευματικός:Αναβαθμίζει το κέντρο της Κορίνθου το ανοιχτό κέντρο εμπορίου

Κορινθία

Α.Πνευματικός:Αναβαθμίζει το κέντρο της Κορίνθου το ανοιχτό κέντρο εμπορίου

Share

Ανοιχτό κέντρο εμπορίου (open mall ) Ένα έργο που θα αναβαθμίσει το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου.

Άλλο ένα έργο της δικής μας δημοτικής αρχής.Σήμερα πανηγυρίζει με δηλώσεις του ο κ. Νανόπουλος στα ΜΜΕ για αυτό το μεγάλο πράγματι έργο, ξεχνώντας το τι έλεγαν στο παρελθόν και ιδιαίτερα λίγες μέρες πρίν από τις δημοτικές εκλογές.
Για τον κύριο Νανόπουλο πριν τις εκλογές ´´ήταν μια κίνηση βεβιασμένη, μια πρόταση ελλιπής, με αποτέλεσμα αμφίβολο ´ ´. ´´ Ήταν πρόχειρα σχεδιασμένη πρόταση, ο φάκελος ήταν άδειος, άλλο ένα προεκλογικό πυροτέχνημα του Πνευματικού, δεν έγινε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ούτε δημόσια διαβούλευση ´´.
Το έργο δεν εντάχθηκε είπαν με ανακοίνωσή τους, μια ακόμα χαμένη μεγάλη ευκαιρία.
Σήμερα θριαμβολογούν, δεν κάνουν την αυτοκριτική τους για αυτά που συνειδητά ψευδώς έλεγαν πριν από τις εκλογές. 
Τι θα κάνουν με τα καταστήματα και τις περιοχές που είναι εκτός σχεδιασμού, που δήλωναν ότι με χρήματα του Δήμου θα πρέπει να υλοποιηθεί εκεί το αντίστοιχο πρόγραμμα όπως και στις υπόλοιπες περιοχές;
Εμείς είχαμε προχωρήσει αυτό το σχεδιασμό σ’ αυτήν την λογική: να εντάξουμε με χρήματα του δήμου και τα υπόλοιπα σημεία του εμπορικού κέντρου της πόλης της Κορίνθου. Τα μεγάλα λόγια για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εγκαταλείπονται με μια ωραία δικαιολογία ( θα ακούσουμε σίγουρα και στο μέλλον παρόμοιες και για άλλα θέματα), όπως εγκαταλείπονται και τα υπόλοιπα καταστήματα και η αντίστοιχη περιοχή που ήταν εκτός σχεδιασμού .
Δεν περιμέναμε ούτε να αναγνωρίσουν το δικό μας έργο, του ανοικτού κέντρου εμπορίου στο εμπορικό κέντρο της Κορίνθου, ούτε βεβαίως να εξηγήσουν πώς ένα έργο 1,45 εκατομυρίων που προεκλογικά έλεγαν ότι δεν εντάχθηκε ενώ εντάχθηκε, ούτε σήμερα να ζητήσουν συγνώμη και να κάνουν την αυτοκριτική τους αντί να πανηγυρίζουν, αλλά θα περιμέναμε μια απλή αναφορά έστω ότι το έργο σχεδιάστηκε και εγκρίθηκε οριστικά τον Ιούλιο του 2019, από την δική μας δημοτική αρχή.

Για την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ  
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ