LOADING

Type to search

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας με το «Φάσμα Σωματείο Γονέων και Συγγενών Παιδιών με αυτισμό και Asperger Κορινθίας»

Κορινθία

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας με το «Φάσμα Σωματείο Γονέων και Συγγενών Παιδιών με αυτισμό και Asperger Κορινθίας»

Share

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, πραγματοποίησε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 συνάντηση στο γραφείο του με το «Φάσμα Σωματείο Γονέων και Συγγενών Παιδιών με αυτισμό και Asperger Κορινθίας». Συζήτησαν πολλά και σοβαρά θέματα, ακόμα με την ιδιότητά του ως ιατρός και γνώστης μέσα από την πολύχρονη εθελοντική του δράση με παιδιά και αναφέρθηκαν όχι μόνο στα παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού αλλά σε όλα τα παιδιά ΑμεΑ του Νομού Κορινθίας. Σκοπός και στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των ίδιων των παιδιών καθώς και των συγγενών τους. Συζήτησαν αναλυτικά προτάσεις όπου κατέθεσε το Σωματείο όσο αφορά στις ελλείψεις υποδομών, δομών ακόμα και δημοσίων δράσεων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε προτάσεις, όπου μπορούν με την κατάλληλη στήριξη της ΠΕ Κορινθίας αλλά και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, να ευαισθητοποιήσουν τους συνανθρώπους μας προκειμένου να βελτιωθεί έτσι η ποιότητα ζωής των παιδιών με αυτισμό και Asperger αλλά και των παιδιών σε όλο το φάσμα των ΑμεΑ του Νομού Κορινθίας.